Felle reactie ADO Den Haag op 'cowboyverhalen' rond Verheydt: 'Wat een onzin'

Felle reactie ADO Den Haag op 'cowboyverhalen' rond Verheydt: 'Wat een onzin'

18 augustus - 16:52
27

De verhalen over het recordsalaris van Thomas Verheydt kloppen niet. Althans, dat beweren Edwin Reijntjes, algemeen directeur van ADO Den Haag, en de hoofdrolspeler zelf tegenover Omroep West.

Verheydt verdient volgens De Telegraaf een half miljoen per jaar, waarmee hij de bestbetaalde speler in de ADO-geschiedenis zou zijn. "Normaal gesproken laat ik dit soort dingen aan mij voorbij gaan, maar ik voel me nu geroepen om te reageren", zegt Reijntjes over de bedragen die rondgaan. "Wat een onzin wordt er geschreven."

"Het klopt van geen kant", voegt de ADO-directeur eraan toe. Hij ontkent ten stelligste dat ADO door het salarisplafond van naar verluidt 250 duizend euro is gebroken voor Verheydt. "Het is ongenuanceerd en ongeverifieerd naar buiten gebracht."

Ook de hoofdrolspeler reageert met verbazing. "Ik baal van deze cowboyverhalen", aldus Verheydt, die vorig seizoen dertig keer scoorde voor ADO, naar het buitenland kon en besloot bij te tekenen. "Ik ben door niemand gebeld met de vraag wat mijn salaris is. Het is jammer dat er zomaar wat bedragen worden opgeschreven en als waarheid worden aangenomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie