Invloedrijke Perridon: 'Voor investeerders is Feyenoord niet aantrekkelijk'

Invloedrijke Perridon: 'Voor investeerders is Feyenoord niet aantrekkelijk'

18 augustus - 19:26
107

Michel Perridon acht de kans klein dat Feyenoord spoedig in zee gaat met een grote investeerder. Volgens de ondernemer en initiatiefnemer van de Vrienden van Feyenoord is de Rotterdamse club niet aantrekkelijk genoeg om geld in te stoppen.

"Het is voor potentiële investeerders niet aantrekkelijk om geld in de club te steken. Er zijn namelijk krachtenvelden rondom de club die het heel moeilijk maken om met plezier te investeren. Bij Feyenoord heb je heel veel mensen die allemaal hun eigen agenda hebben en daar wordt het niet leuker en makkelijker op", zegt Perridon tegen FSV De Feijenoorder, geciteerd door 1908.nl.

Volgens Perridon zou Feyenoord de organisatie kunnen 'versimpelen'. "Feyenoord is natuurlijk een club met een heel onoverzichtelijke structuur, waardoor er allerlei mensen zijn die hun eigen belang hebben. Dat maakt het moeilijk om de club te besturen en het schrikt geldschieters af."

Voorlopig is hij sceptisch over de komst van een buitenlandse investeerder. "Ik word heel moe van altijd weer terugkerende indianenverhalen over buitenlandse oligarchen en andere suikerooms. Er komt nooit wat van terecht en het blijven altijd maar geruchten. Geld verdienen doe je door een goed langetermijnplan te maken, succes te behalen en structureel spelers te verkopen voor goed geld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie