'Ajax weigert monsterbod op Antony, United schakelt mogelijk door naar Gakpo'

'Ajax weigert monsterbod op Antony, United schakelt mogelijk door naar Gakpo'

18-08-2022 22:33
575

Manchester United heeft woensdag een bod van liefst tachtig miljoen euro uitgebracht op Antony. Het voorstel is door Ajax echter afgewezen. Met dat nieuws pakt The Athletic donderdagavond uit.

De Amsterdammers zijn vastberaden om Antony te behouden, nadat er al meerdere basisspelers vertrokken uit de Johan Cruijff Arena. Volgens het goed ingevoerde medium is het de vraag of United een nieuw, verbeterd bod gaat uitbrengen. Bij de Premier League-grootmacht is er weinig vertrouwen dat ze de 22-jarige Braziliaanse vleugelaanvaller weten los te weken bij Ajax.

Erik ten Hag zet in op een hereniging met Antony, maar de club twijfelt of het nog meer dan tachtig miljoen wil betalen. Mogelijk schakelen The Mancunians daarom door naar één van de alternatieven. Ook Cody Gakpo is nog in beeld. Een deal met PSV wordt kansrijker geacht, klinkt het. De Oranje-international verlengde zijn contract in Eindhoven tot medio 2026, maar hij heeft duidelijke transferafspraken gemaakt met de club. Naar verluidt moet hij minstens veertig miljoen opleveren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie