'PSV zet zich schrap na nieuws uit Manchester: Gakpo alleen weg voor jackpot'

'PSV zet zich schrap na nieuws uit Manchester: Gakpo alleen weg voor jackpot'

18-08-2022 23:22
321

PSV lijkt zich schrap te moeten zetten nu een monsterbod van Manchester United op Ajax-aanvaller Antony is afgewezen. Volgens het Eindhovens Dagblad willen de Brabanders pas na het duel met Rangers FC praten over een eventuele transfer.

Na de clash met de Schotten zijn er wel 'openingen voor geïnteresseerde partijen', stelt de regionale krant. Gakpo moet sowieso de hoofdprijs opleveren: PSV neemt zeker niet genoegen met minder dan 45 à 50 miljoen euro én meerdere lucratieve bonussen. Daardoor zal het netto-bedrag nog veel hoger uitvallen dan de genoemde vraagprijs.

The Athletic meldde donderdagavond dat Ajax een bod van tachtig miljoen op Antony naar de prullenbak heeft verwezen. Dat The Mancunians zover willen gaan voor de Braziliaan, betekent ook dat PSV hoog in de boom kan gaan zitten, schrijft het ED. Misschien wordt de vraagprijs zelfs verhoogd. PSV wil niet uitstralen dat spelers in het Philips Stadion wel goedkoop zijn op te pikken.

De inzet van PSV is overigens nog altijd om Gakpo te behouden, maar de 23-jarige linksbuiten ziet een transfer wel zitten. Wel zou Champions League-voetbal hem nog op andere gedachten kunnen brengen, mede met het oog op zijn WK-kansen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie