'Voormalig Ajacied in beeld bij Juventus als alternatief voor Memphis'

'Voormalig Ajacied in beeld bij Juventus als alternatief voor Memphis'

19 augustus - 07:46
29

Waar Memphis Depay bij Juventus als topprioriteit geldt voor de vacature in de punt van de aanval, heeft de club al een alternatief op het oog. Voormalig Ajacied Arkadiusz Milik staat bij De Oude Dame op de lijst.

Juventus blijft met FC Barcelona werken aan een overgang van Memphis, al verlopen de onderhandelingen stroef. Om die reden is de club uitgekomen bij Olympique Marseille-spits Milik, meldt Gianluca Di Marzio. Juve heeft een huurvoorstel bij de Fransen op tafel gelegd, al kreeg de club nul op het rekest. Vooralsnog wil Marseille niet meewerken aan een huurdeal.

Er heerst binnen het Juve-kamp nog altijd vertrouwen dat Memphis naar Turijn komt, klinkt het. De Oranje-international probeert zijn contract bij Barcelona te ontbinden, zodat hij zelf zijn vervolgstap kan kiezen. Bij Juventus ligt naar verluidt een netto jaarsalaris van zeven miljoen euro klaar. De vraag rijst of Barcelona hem deze zomer nog wil laten gaan, aangezien Pierre-Emerick Aubameyang op de nominatie staat om naar Chelsea te verkassen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie