'Manchester United heeft beet: Ten Hag kan vierde zomeraanwinst verwelkomen'

'Manchester United heeft beet: Ten Hag kan vierde zomeraanwinst verwelkomen'

19 augustus - 09:15 Laatste update: 09:30
180

Het heeft er alles van weg dat Casemiro de volgende aanwinst voor Erik ten Hag bij Manchester United wordt. Er ligt een contract voor vier seizoenen klaar op Old Trafford voor de dertigjarige Braziliaan.

De transfer van Casemiro is in een stroomversnelling gekomen. United hoopt de overgang de komende uren af te ronden, meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. Als Real Madrid het aanbod van The Mancunians accepteert, zal Casemiro de komende 48 uur nog medisch gekeurd worden. De controleur tekent een vierjarig contract in Engeland, met een optie voor nog een seizoen.

United maakt naar verluidt zeventig miljoen euro over naar Madrid, inclusief tien miljoen euro aan bonussen. Casemiro geldt in Manchester als alternatief voor Frenkie de Jong. Na Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez wordt Casemiro de vierde zomeraanwinst voor Ten Hag.

Casemiro speelde sinds 2013 voor De Koninklijke. In het seizoen 2014/2015 werd hij uitgeleend aan FC Porto, om daarna uit te groeien tot steunpilaar op het Madrileense middenveld, met Toni Kroos en Luka Modric. Casemiro speelde 336 officiële wedstrijden voor Real, waarin hij 31 keer scoorde. In Madrid won hij onder meer vijf keer de Champions League en werd hij drie keer Spaans landskampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie