Keuken Kampioen Divisie is los: pak 25 keer je inzet met deze wedcombo!

Keuken Kampioen Divisie is los: pak 25 keer je inzet met deze wedcombo!

19-08-2022 11:00 Laatste update: 16:02

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie aan de derde speelronde begint. Na de eerste twee speelronden zijn vijf ploegen nog foutloos en staan er ook vijf clubs puntloos onderaan. Bookmaker Unibet heeft een aantal mooie odds klaarstaan die goed te combineren zijn voor deze vrijdag vol voetbal!

Helmond Sport - FC Eindhoven (Bannis scoort, 2.33)

FC Eindhoven is uitstekend aan het seizoen begonnen en staat met zes punten uit twee wedstrijden gedeeld op de eerste plaats. Van de twee wedstrijden werd er onder meer van Willem II gewonnen. Een overwinning van Eindhoven geeft je 1.90 keer je inzet terug en een doelpunt van Naoufal Bannis kent een odd van 2.33. Bannis is in vorm en wist in twee duels al twee keer te scoren. Helmond Sport is tot nu toe puntloos en is de underdog in dit duel met een odd van 3.95 op een overwinning. Nog geen account op Unibet? Registreer je nu en ontvang €40 euro aan Free Bets na je eerste storting!

MVV Maastricht - ADO Den Haag (MVV wint, 3.20)

ADO begon vol goede moed aan het nieuwe seizoen met Dirk Kuijt aan het roer, maar tot nu toe zijn de resultaten niet om over naar huis te schrijven. ADO wist nog niet te scoren en kreeg zes treffers tegen, waarmee het samen met Jong FC Utrecht op doelsaldo laatste staat in de competitie. MVV Maastricht won maandag nog met grote cijfers van NAC en onder meer Thomas van Bommel wist te scoren. De zoon van Mark van Bommel kent een odd van 7.50 om vrijdag opnieuw te scoren in de Keuken Kampioen Divisie. MVV verkeerd in vorm en ADO weet het net niet te vinden, waarmee een odd van 3.20 voor een MVV-overwinning zeer aantrekkelijk is.

FC Den Bosch - Roda JC (Ahannach scoort, 3.50)

FC Den Bosch pakte drie punten uit twee wedstrijden en won onder meer op bezoek bij ADO. In totaal maakte de ploeg tot nu toe drie doelpunten en twee daarvan kwamen op naam van Anass Ahannach. De Marokkaanse middenvelder heeft het op de heupen en de odd op een derde treffer staat op 3.50. Roda staat bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie en kan zomaar een uitzege boeken op Den Bosch, maar wij denken dat Ahannach alsnog zijn doelpunt meepikt. Combineer je onze drie uitgelichte bets? Dan pak je met een odd van 24.23 bijna 25 keer je inzet

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.