'Te Kloese zegt 'nee': Feyenoord weigert woekerprijs te betalen voor Zerrouki'

'Te Kloese zegt 'nee': Feyenoord weigert woekerprijs te betalen voor Zerrouki'

19 augustus - 12:26
468

Ramiz Zerrouki wordt vermoedelijk niet de vervanger van Fredrik Aursnes bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf heeft de Rotterdamse club besloten om de stekker uit de onderhandelingen met FC Twente te trekken.

De Tukkers zijn bepaald niet happig op een vertrek van de 24-jarige Algerijn. Zelfs bedragen van tien miljoen euro werden genoemd, maar Feyenoord is niet van plan om dat te betalen. Hoewel de Nederlandse topclub deze zomer zestig miljoen euro verdiende met de verkoop van vooral Luis Sinisterra, Tyrell Malacia en Senesi, wil het geen ondoordachte uitgaven doen, schrijft De Telegraaf.

Agemeen directeur Dennis te Kloese voert deze zomer alle onderhandelingen en hij is niet van plan om 'woekerprijzen' te betalen, aangezien dit in het verleden al eens helemaal verkeerd uitpakte bij Feyenoord. Coach Arne Slot kan Zerrouki daarmee uit zijn hoofd zetten. De Rotterdammers plukken echter ook de vruchten van het beleid van Te Kloese. Zo komt Dávid Hancko niet voor tien miljoen euro over van Sparta Praag, maar voor ruim zeven miljoen euro.

Ook het Algemeen Dagblad en Voetbal International meldden al dat de Slowaakse verdediger vrijdag onderweg is naar Rotterdam, waar een contract tot medio 2027 voor hem klaar ligt. Hij was en is de gedroomde opvolger van Marcos Senesi. Vermoedelijk wordt Hancko na dit weekeinde gepresenteerd.

Zerrouki was op zijn beurt de belangrijkste kandidaat om Aursnes te vervangen. De Noorse controleur is nog altijd op weg naar Benfica.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie