VI: Van Kaam gaat FC Groningen verlaten voor andere eredivisionist

VI: Van Kaam gaat FC Groningen verlaten voor andere eredivisionist

19 augustus - 13:24
35

Daniël van Kaam staat voor een Eredivisie-transfer: Fortuna Sittard werkt aan de komst van de middenvelder van FC Groningen. Dat meldt Voetbal International.

Van Kaam was voor zijn gevoel klaar in Groningen. De 22-jarige middenvelder weigerde zijn aflopende contract te verlengen en zag bovendien weinig perspectief in De Euroborg. Nu lijkt het ook daadwerkelijk van een transfer te komen. Fortuna Sittard staat op het punt de strijd met concurrenten FC Emmen en Excelsior te beslissen.

Voetbal International schrijft dat Fortuna een aanbieding kon doen 'die buiten het bereik lag van de andere geïnteresseerde clubs'. Van Kaam debuteerde zo'n vier jaar geleden in de hoofdmacht van Groningen en speelde 64 competitieduels. Vorig seizoen belandde de jeugdinternational onder de vertrokken trainer Danny Buijs op het tweede plan en besloot hij dat het beter was om zijn heil elders te zoeken.

Fortuna Sittard versterkte zich deze zomer al met Burak Yilmaz, Rodrigo Guth, Iñigo Córdoba, Dogan Erdogan, Ivo Pinto, Bob van der Hoek, Rémy Vita, Michael Verrips, Cole Bassett, Ivor Pandur en Vasilios Sourlis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie