Slot komt met bevestiging: Ik denk inderdaad dat hij bijna binnen is

Slot komt met bevestiging: "Ik denk inderdaad dat hij bijna binnen is"

19 augustus - 14:09 Laatste update: 14:25
34

Dávid Hancko is bijna Feyenoorder, bevestigt trainer Arne Slot. Hij is fan van de verdediger, die voor - naar verluidt - zeven miljoen euro overkomt van Sparta Praag.

"Ik denk inderdaad dat hij bijna binnen is", zegt Slot op de persconferentie voor het uitduel met RKC Waalwijk. 'Bijna', benadrukt de Feyenoord-coach. "Het is dus nog niet helemaal rond. Ik weet wel dat we heel druk bezig zijn om hem binnen te halen."

Slot is vol lof over Hancko en beschrijft hem als een 'fysiek sterke jongen'. "Hij is sterk in de duels en snel, zeker op de lange afstand. Met ruimte in de rug kan hij dus prima uit de voeten. We denken ook dat hij aan de bal comfortabel is en een toegevoegde waarde kan zijn in de opbouw."

"Op basis van wat we van hem gezien hebben, denken we over een versterking te kunnen spreken", concludeert Slot, om er meteen aan toe te voegen: "Als hij komt, natuurlijk. Maar normaal gesproken spreek ik niet over spelers die nog niet van ons zijn."

Hancko schijnt vrijdag op het vliegtuig te stappen om zijn transfer af te ronden. De 24-jarige Slowaak is bij Feyenoord, waar hij de dertiende zomerversterking wordt, de opvolger van Marcos Senesi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie