Ten Hag plaatst vraagtekens: 'Ik weet niet waarom de focus op hem lag'

Ten Hag plaatst vraagtekens: 'Ik weet niet waarom de focus op hem lag'

19 augustus - 15:39
67

Erik ten Hag heeft zich nogmaals uitgelaten over de situatie van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. De manager gaat eveneens in op de beroerde seizoenstart van de club.

Het gaat bij United al weken over Ronaldo. Ook na de blamerende 4-0 nederlaag tegen Brentford was de Portugees de gebeten hond. Ten Hag heeft daar zijn vraagtekens bij. "Ik weet niet waarom na zaterdag de focus op hem lag. Het ging om de prestatie en de houding van het team, inclusief Ronaldo", benadrukt hij op het persmoment van vrijdag, in aanloop naar de topper tegen Liverpool. "Hij maakt deel uit van onze plannen. Dat is zoals ik het zie."

Ten Hag stelt dat het collectief gefaald heeft tegen Brentford. "Je kan over filosofie praten, maar de basis moet dan wel goed zijn. Dat begint bij de juiste houding, een strijdvaardige houding. Dat heb ik vanaf de eerste minuut gemist. Dat moet je elke wedstrijd brengen."

Aanstaande maandag ontvangt United op Old Trafford Liverpool. Ten Hag weet wat hij kan verwachten. "Dus je moet klaar zijn. Ik weet van de rivaliteit. We zijn rivalen. We moeten alle wedstrijden winnen, maar deze in het bijzonder. Iedere wedstrijd is anders, maar de filosofie en het plan zullen hetzelfde zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie