'Ajax denkt aan terugkeer Ziyech bij Antony-vertrek, speler ziet het zelf zitten'

'Ajax denkt aan terugkeer Ziyech bij Antony-vertrek, speler ziet het zelf zitten'

19 augustus - 17:41 Laatste update: 17:51
423

Manchester United geeft de strijd om Antony vooralsnog niet op en het vertrek van de Braziliaan komt ineens een stuk dichterbij. Bij Ajax wordt Hakim Ziyech gezien als de ideale vervanger van de rechtsbuiten en is een terugkeer van de baltovenaar goed mogelijk.

In de podcast Kick-off van De Telegraaf stelt Mike Verweij dat men Ziyech graag terug ziet keren in Amsterdam. De club wil de speler eerst huren, zo stelt de Ajax-watcher. "Er is al contact geweest met Ziyech. Hij schijnt het wel te zien zitten. Als Antony vertrekt, dat is nog geen uitgemaakte zaak, dan probeert Ajax Ziyech een jaar te huren van Chelsea en daarna te kopen." Trainer Alfred Schreuder werkte bij FC Twente al samen met Ziyech en dat beviel voor beide partijen. In het seizoen 2018-2019 was Schreuder ook de assistent van Erik ten Hag bij de Amsterdamse club. 

Ziyech verdient een behoorlijk bedrag bij Chelsea en dat moet Ajax wel kunnen ophoesten. De Marokkaan leek lange tijd onderweg naar AC Milan, maar met de komst van Charles de Ketelaere zetten I Rossoneri een stuk minder druk met de voormalig Ajacied. "Als er 85 miljoen binnenkomt voor Antony, dan kun je ook wel iets uitgeven. Ik denk dat Ajax daar niet heel veel slechter van wordt. Als Ziyech terugkomt, gaat Ajax er niet heel veel op achteruit", besluit Verweij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie