Scherpen mag direct bij Vitesse onder de lat starten tegen Heerenveen

Scherpen mag direct bij Vitesse onder de lat starten tegen Heerenveen

19 augustus - 18:05 Laatste update: 19 augustus - 18:05
43

Kjell Scherpen werd dinsdag officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Vitesse en de boomlange doelman mag direct zijn debuut gaan maken voor de Arnhemmers. Trainer Thomas Letsch bevestigt dat de oud-Ajacied direct in de basis zal staan tegen sc Heerenveen

Letsch laat op het persmoment in aanloop naar het duel weten dat de doelman zijn debuut zal maken. "Kjell is een goede bekende van de eredivisie, die ondanks zijn leeftijd al veel ervaring heeft, ook vanuit het buitenland", stelt de trainer van Vitesse, opgetekend door het Algemeen Dagblad. "Hij komt met zijn persoonlijkheid zeer volwassen over. Ik ben blij dat Kjell hier is. Hij gaat ook starten tegen SC Heerenveen."

Vitesse beleefde een slechte seizoensstart en wist in de eerste twee wedstrijden nog geen punten te behalen. "De resultaten zijn duidelijk niet goed en die moeten we zo snel mogelijk omdraaien", geeft Letsch toe. "Het zit hem op dit moment vooral in de onnodige fouten en tegendoelpunten. Er zijn ook positieve punten te benoemen, maar de slordigheden moeten er echt uit. Het moet achterin compacter en betrouwbaarder en voorin moeten de gecreëerde kansen beter benut worden", besluit de trainer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie