The Telegraph verwacht dat United doorschakelt: 'bod op Gakpo op komst'

The Telegraph verwacht dat United doorschakelt: 'bod op Gakpo op komst'

19 augustus - 21:28
315

Manchester United is van plan om zich spoedig bij PSV te melden met een bod voor Cody Gakpo, zo schrijft The Telegraph. Volgens de Britse krant is de Premier League-grootmacht daarmee toch niet van plan om te wachten op Ajax en Antony.

De Braziliaan was aanvankelijk het belangrijkste doelwit van United, dat een bod van tachtig miljoen euro zag worden afgewezen. Onder meer Fabrizio Romano meldde dat The Mancunians met een verbeterd voorstel zullen terugkeren bij Ajax, maar volgens The Telegraph is Gakpo nu het 'nummer één target'. Het is zelfs de verwachting dat een akkoord met PSV geen problemen zal opleveren.

Manchester United zou 44 miljoen euro moeten betalen om de 23-jarige Oranje-international los te weken in Eindhoven. Het Eindhovens Dagblad schreef eerder op de dag juist dat PSV inclusief bonussen zestig miljoen verlangt. Spelers als AZ-aanvaller Jesper Karlsson en Calvin Stengs van OGC Nice zouden op het schaduwlijstje staan voor het geval dat Gakpo vertrekt.

United maakte vrijdagavond de komst van de Braziliaanse middenvelder Casemiro bekend, die minstens zeventig miljoen euro kost. Eerder kreeg Erik ten Hag de beschikking over Lisandro Martínez, Tyrell Malacia en Christian Eriksen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie