Sneijder leeft mee: Echt waar, misschien één op de honderd berichten klopt

Sneijder leeft mee: "Echt waar, misschien één op de honderd berichten klopt"

20-08-2022 15:18
41

Wesley Sneijder zegt Cristiano Ronaldo te begrijpen. De recordinternational van Oranje heeft wel een idee wat de Portugese vedette op dit moment meemaakt bij Manchester United.

Ronaldo beschuldigde de media deze week van leugens over zijn situatie in Manchester, waar hij nog steeds hoopt te vertrkeken. Sneijder is naar eigen zeggen ervaringsdeskundige en snapt de ergernis dan ook. "Het is heel vervelend. Ik heb dat zelf ook meegemaakt", zegt hij bij Veronica Offside. "Zelfs nu ben ik nog wel eens verbaasd wat voor berichten over mij naar buiten komen. Echt waar, misschien één op de honderd berichten klopt."

Wedden

Meer odds

Dat Ronaldo het één en ander wil rechtzetten door over enkele weken met 'de waarheid' naar buiten te treden, begrijpt Sneijder minder goed. "Daar zit niemand op te wachten. Iedereen vindt dit soort berichten veel interessanter en heeft het erover. Dat doen wij nu ook. Hij moet gewoon zwijgen en met zijn voeten spreken. Kijk naar zijn staat van dienst. Ik heb hem meegemaakt bij Real Madrid en het is echt een wereldprof."