Chelsea-uitgaven mogelijk richting 300 miljoen: 'Daarom buiten selectie gelaten'

Chelsea-uitgaven mogelijk richting 300 miljoen: 'Daarom buiten selectie gelaten'

20-08-2022 19:17
26

Leicester City-verdediger Wesley Fofana is zaterdagmiddag buiten de wedstrijdselectie van The Foxes gelaten voor het competitieduel met Southampton (1-2 verlies). Manager Brendan Rodgers geeft tekst en uitleg over de afwezigheid van de 21-jarige Fransman.

Alles wijst erop dat Fofana voor het sluiten van de markt de overstap naar Chelsea maakt. The Blues boden recent tachtig miljoen euro, al was dat niet genoeg voor Leicester. "Wesley Fofana was vandaag met zijn gedachten niet bij de wedstrijd. Daarom is hij buiten de selectie gehouden", maakt Rodgers duidelijk. Fofana heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Chelsea, waar hij voor zes jaar kan tekenen.

Wedden

Meer odds

Naar alle waarschijnlijkheid komt Chelsea spoedig terug bij Leicester met een nieuw, verhoogd bod. De Londenaren smijten deze transferzomer met geld. Todd Boehly, de nieuwe eigenaar op Stamford Bridge, heeft al meer dan tweehonderd miljoen euro uitgegeven. Onder meer Marc Cucurella, Raheem Sterling en Kalidou Koulibaly werden voor veel geld gehaald.