Slot praat mond voorbij en moet lachen: 'Over dat soort bedragen praten we'

Slot praat mond voorbij en moet lachen: 'Over dat soort bedragen praten we'

21-08-2022 17:19
37

Arne Slot heeft bevestigd dat Fredrik Aursnes op weg naar de uitgang is bij Feyenoord. De Noorse controleur maakt een transfer naar Benfica. Voor de camera van ESPN verklapt de trainer en passant de transfersom.

Slot werd voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk gevraagd naar de aanstaande overstap van Aursnes. "Ik denk dat voor alle spelers geldt dat ze niet weggaan omdat ze het slecht hebben gedaan, als ze vijftien miljoen euro of meer opleveren. Áls hij dat oplevert", lacht Slot, die beseft dat hij al te veel heeft prijs gegeven. "Over dat soort bedragen praten we bij dit soort spelers natuurlijk wel."

Na Tyrell Malacia (Manchester United), Luis Sinisterra (Leeds United), Bryan Linssen (Urawa Red Diamonds), Marcos Senesi (Bournemouth) en huurlingen Cyriel Dessers en Guus Til is de Noorse international de volgende steunpilaar die wegvalt uit het team dat vorig seizoen de finale van de Conference League bereikte. "Het is eigenlijk het laatste koppeltje dat nu ook uiteen valt", doelt Slot op Aursnes en Orkun Kökcü. "Je kijkt als trainer toch naar rechtsback en rechtsbuiten, linksback en linksbuiten, twee centrale verdedigers, twee controleurs en de nummer negen en tien. Het enige wat intact leek te blijven waren de twee controleurs met Fredrik en Orkun, maar dat lijkt nu ook definitief uit elkaar te vallen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie