'Gakpo 'soort van akkoord' met Manchester United: PSV wil minstens 50 miljoen'

'Gakpo 'soort van akkoord' met Manchester United: PSV wil minstens 50 miljoen'

22-08-2022 07:08
237

Het management van Cody Gakpo heeft 'een soort van' persoonlijk akkoord bereikt met Manchester United. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV gaat er voorlopig vanuit dat de 23-jarige aanvaller in Eindhoven blijft.

Manchester United heeft zich nog niet gemeld bij PSV. Daar komt deze week mogelijk verandering in. De club van manager Erik ten Hag wil zowel Gakpo als Ajax-aanvaller Antony vastleggen. Als het tot een formeel bod uit Manchester komt, kan het snel gaan. PSV eist minstens vijftig miljoen euro en hoopt via bonusssen nog meer geld los te peuteren.

Gakpo lijkt zelf de overstap wel te zien zitten. Volgens het Eindhovens Dagblad is er sprake van 'een soort van persoonlijk akkoord' tussen het kamp-Gakpo en United. Alleen een medische keuring en dus de onderhandelingen over de transfersom staan een deal nog in de weg.

Vóór woensdag gaat er geen uitsluitsel komen: PSV speelt dan om 21.00 uur de cruciale return tegen Rangers FC in de play-offs van de Champions League. Een overwinning levert ongeveer 35 miljoen euro op. Gakpo, die wordt begeerd door meer Premier League-clubs kan in Eindhoven ook bijtekenen tot medio 2027.