Excelsior bereikt akkoord met Fein, wachten op deal met Bayern München

Excelsior bereikt akkoord met Fein, wachten op deal met Bayern München

23-08-2022 10:37 Laatste update: 13:11
14

Tim van Duijn

Excelsior heeft goede hoop op het vastleggen van Adrian Fein. De club is persoonlijk rond met de middenvelder, maar met Bayern München ligt er nog geen deal.

Fein speelde al mee met Excelsior in een oefenwedstrijd tegen het Belgische Union Sint-Gillis en ziet een overstap naar Rotterdam-Kralingen wel zitten. De speler is rond met de eredivisionist en wacht nu tot ook de clubs eruit zijn.

Excelsior en Bayern München moeten nog enkele details bespreken, terwijl Fein er nog uit moet zien te komen met zijn huidige club. Hij wil financiële compensatie van Bayern, omdat hij minder gaat verdienen en al salaris heeft ingeleverd tijdens huurperiodes bij Jahn Regensburg en Hamburger SV. Daarna zal hij kunnen tekenen.

Fein moet de zesde nieuweling bij Excelsior worden. De club versterkte zich al met Yassin Ayoub, Jacky Donkor, Mike van Duinen, Reda Kharchouch en Nathan Markelo. Excelsior won de eerste twee wedstrijden van het seizoen en staat op de vierde plaats in de Eredivisie. Zondag treft het PSV, dat Fein al eens huurde van Bayern.