Selectie van Ajax ziet Ihattaren graag terugkeren: 'Hij is altijd welkom'

Selectie van Ajax ziet Ihattaren graag terugkeren: 'Hij is altijd welkom'

22-08-2022 17:16 Laatste update: 17:23
163

Aanvoerder Dusan Tadic en trainer Alfred Schreuder zien Mohamed Ihattaren graag terugkeren bij de trainingen van Ajax, meldt de Telegraaf. De middenvelder is op dit moment in afwachting van een beslissing van de clubleiding over zijn toekomst.

Eerder werd door verschillende media gemeld dat er een brief was geschreven door de selectie en staf, waarin werd gezegd dat ze Ihattaren liever niet meer op het trainingsveld wilden zien. "Dat klopt niet", geeft aanvoerder Tadic aan tegenover de krant. "Als Ihattaren terugkeert is hij net zoals alle spelers welkom op het trainingsveld. Alleen wij als spelers bepalen dat niet."

Op dit moment wacht Ihattaren op een beslissing van de clubleiding over zijn toekomst bij Ajax, daardoor zat hij onder andere vorige week op de tribune tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. "Die beslissing is niet aan mij", vertelt Schreuder. "Maar als de clubleiding beslist dat hij weer welkom is op het trainingsveld, dan zal hij gewoon net als iedereen weer onderdeel zijn van de selectie."