Ramalho: 'We moeten de KNVB dankbaar zijn, het kan een rol spelen'

Ramalho: 'We moeten de KNVB dankbaar zijn, het kan een rol spelen'

23 augustus - 14:24 Laatste update: 14:34
93

André Ramalho spreekt zijn dank uit aan de KNVB. Het Eredivisie-duel van PSV met FC Volendam werd verplaatst, zodat de Eindhovenaren langer rust hebben in aanloop naar de cruciale return tegen Rangers FC.

PSV strijdt woensdag met de Schotse topclub om een ticket voor de groepsfase van de Champions League. Ramalho weet dat de belangen groot zijn en hij geeft dan ook toe dat er spanning is. "Natuurlijk is dat zo, maar het is gezonde spanning", zegt de Braziliaan tijdens het persmoment, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "We weten wat ons te doen staat, want er staat ongelooflijk veel op het spel."

Ramalho stond tijdens het 2-2 gelijkspel op Ibrox in de basis. De verdediger lijkt ook in het Philips Stadion te starten. "Ik ben in ieder geval fit en de afgelopen wedstrijden hebben we dat goed opgebouwd. Een aantal keren heb ik een invalbeurt gehad en vorige week stond ik dan in de basis."

Van die eerste clash met Rangers kreeg PSV een week de tijd om te herstellen. "We moeten de voetbalbond dankbaar zijn dat ze ons de ruimte gegeven om langer te herstellen. Het is echt goed dat ze dat gedaan hebben", aldus Ramalho. "Je weet nooit wat je in een wedstrijd als die van morgen te wachten staat. Misschien gaat het wel over meer dan negentig minuten. Dan kan de fysieke component ook een rol spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie