Halen AZ en FC Twente de Europese eindstreep? Unibet heeft fraaie odds klaarstaan!

Halen AZ en FC Twente de Europese eindstreep? Unibet heeft fraaie odds klaarstaan!

25-08-2022 10:00 Laatste update: 10:00

ADVERTORIAL - AZ en FC Twente kunnen zich donderdag plaatsen voor Europees voetbal. De twee Eredivisie-clubs mogen het karwei afmaken tegen respectievelijk Gil Vicente en Fiorentina, nadat het PSV woensdagavond niet voor elkaar kreeg om door te stoten in Europa. Lukt het AZ en FC Twente om door te stoten tot de groepsfase van de Conference League? Daar heeft bookmaker Unibet een fraaie odd voor klaarstaan!

AZ in een geweldige uitgangspositie

AZ wist zichzelf in de heenwedstrijd een enorm goede uitgangspositie te verschaffen, door thuis met 4-0 te winnen van het Portugese Gil Vicente. In de ronde daarvoor wisten de Alkmaarders een nog grotere zege weg te zetten, door thuis Dundee United met 7-0 te verslaan. In de Eredivisie is AZ nog ongeslagen. Ze hebben pas twee wedstrijden gespeeld, omdat hun duel in de derde speelronde werd uitgesteld om zich optimaal voor te laten bereiden op de Europese ontmoeting.

Weet AZ ook donderdagavond te winnen van Gil Vicente en kunnen ze overtuigend de groepsfase van de Conference League bereiken? Dan krijg je bij bookmaker Unibet een odd van 2.40! Voor een overwinning van de Portugezen ontvang je een odd van 3.00. Denk je dat AZ wint en, net als in de laatste twee Europese wedstrijden, ook de nul houden tegen Gil Vicente. Dan ontvang je een mooie odd van 4.00. Als je denkt dat de Alkmaarders voor rust de voorsprong al naar zich toe trekken, dan staat daar een odd van 2.90 voor. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet! 

FC Twente moet knokken voor de groepsfase

Voor FC Twente zal het een moeilijkere klus worden het Conference League-ticket te bemachtigen. De heenwedstrijd in Florence ging namelijk met 2-1 verloren, waardoor de ploeg van Ron Jans aan de bak zal moeten in de eigen Grolsch Veste. Wel was het treffen bij Fiorentina de enige wedstrijd sinds lange tijd die FC Twente verloor, want na een nagenoeg perfecte voorbereiding werden ook de eerste twee duels in de Eredivisie gewonnen. Daarnaast kregen de Tukkers in de competitie nog geen goal tegen. 

Kan FC Twente de achterstand ombuigen en thuis wel winnen van Fiorentina? Daarop staat een hoge odd van 2.85 bij bookmaker Unibet! Voor een winst van de Italianen staat een odd van 2.55. Denk je dat FC Twente gaat winnen, maar dat net als in de heenwedstrijd beide teams wel tot scoren komen? Dan krijg je 4.10 keer je inzet! Denk je dat de ploeg van Ron Jans wint én dat ze de nul weten te houden? Dan krijg je maar liefst 5.20 keer je inzet terug!

De potentiële goudhaantjes voorin

Bij AZ zit Jens Odgaard bij de wedstrijdselectie, na een blessure die hem ervan weerhield om zijn debuut voor de Alkmaarders te maken. Komt de nieuwe aanwinst gelijk tot scoren? Dan krijg je 3.10 keer je inzet. Bij de wedstrijd tegen Dundee United was Vangelis Pavlidis de grote man met twee doelpunten en ook in de heenwedstrijd tegen Gil Vicente scoorde hij. Een goal van de Griek levert je 2.90 keer je inzet op.

Bij FC Twente is het aanvalsleider Ricky van Wolfswinkel die de doelpunten moet maken. Een goal van de centrumspits kent een odd van 2.75. De enige goal die FC Twente uit in Florence maakte, kwam van Vaclav Cerny. Mocht de Tsjech dit kunstje in eigen stadion kunnen herhalen, dan krijg je bij bookmaker Unibet 3.75 keer je inleg terug. Op een doelpunt van middenvelder Michel Vlap staat eveneens een odd van 3.75.

Denk je nou dat allebei de teams donderdagavond hun wedstrijd weten te winnen? Dan krijg je een odd van 6.72 voor deze mooie combinatie! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.