Unibet pakt uit met Ajax-promo: 50 keer je inzet bij een overwinning op Utrecht!

Unibet pakt uit met Ajax-promo: 50 keer je inzet bij een overwinning op Utrecht!

28-08-2022 11:00 Laatste update: 11:50

ADVERTORIAL – Zondag speelt Ajax de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht in Stadion Galgenwaard. De Amsterdammers beleven tot nu toe een foutloze competitiestart, terwijl de Domstedelingen na drie wedstrijden nog niet wisten te winnen. Gaat Ajax met een overwinning aan de haal tegen Utrecht? Wanneer je deelneemt aan de speciale promo op Unibet krijg je in dat geval vijftig keer je inzet terug!

Ajax heerst, Utrecht kwakkelt

Ajax boekte al drie zeges in de Eredivisie. Fortuna Sittard (2-3), FC Groningen (6-1) en Sparta Rotterdam (0-1) dolven allemaal het onderspit. In tegenstelling tot de Amsterdammers haalde Utrecht slechts twee punten na de wedstrijden tegen RKC (2-2), SC Cambuur (0-0) en FC Emmen (3-2 verlies). Utrecht zal alle zeilen moeten bijzetten om uitgerekend tegen Ajax de eerste driepunter van het seizoen te pakken. 

Wedden

Meer odds

Dat de Ajacieden in een betere vorm steken, is duidelijk. Unibet heeft een fraaie promo voor je klaargezet waardoor je hiervan kan profiteren. Bij een overwinning van Ajax krijg je namelijk vijftig keer je inleg terug! De maximale inzet voor deze promo bedraagt €1, waarmee je dus €50 euro kan verdienen. Let op: de promo is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder.

Hoe werkt de promo van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en creëer een nieuw account. Het is belangrijk dat je tijdens de registratie de optie ‘Ajax boost x 50' selecteert. Nadat je registratie succesvol is, ga je naar de wedstrijd FC Utrecht - Ajax en wed je op 'Reguliere speeltijd: Ajax’.

Het is van belang dat je specifiek voor deze wedoptie kiest, anders werkt de boost van Unibet niet. Nadat je de weddenschap hebt geselecteerd, kan je de uniboost aanklikken. Je kan maximaal €1 inzetten, maar een lager bedrag is ook mogelijk. Winnen de Amsterdammers in Stadion Galgenwaard? Dan wordt er €50 bijsgeschreven op je account. Stunt Utrecht? Dan ben je je euro helaas kwijt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.