Feyenoord ontvangt Emmen in De Kuip: tien keer je inleg voor ruime thuiszege!

Feyenoord ontvangt Emmen in De Kuip: tien keer je inleg voor ruime thuiszege!

27-08-2022 10:00 Laatste update: 10:31

ADVERTORIAL – Feyenoord ontvangt zaterdag het FC Emmen van Dick Lukkien in De Kuip. De Rotterdammers maken nog niet zo veel indruk als tijdens het vorige seizoen, terwijl de promovendus toch al leuk voetbal heeft laten zien. Gaat de ploeg van Arne Slot eindelijk weer eens swingen? Op Unibet kan je tot bijna tien keer je inzet krijgen bij een ruime overwinning van Feyenoord!

De aanvallers van het nieuwe Feyenoord

Wie naar het Feyenoord van nu kijkt, ziet veel nieuwe gezichten in vergelijking met het vorige seizoen. De Rotterdammers raakten liefst twintig spelers kwijt, met middenvelders Jens Toornstra en Frederik Aursnes als meest recente voorbeelden. Daar kwamen tot nu toe dertien spelers voor terug, waaronder aanvallers Danilo Pereira en Javairô Dilrosun.

Waar de Stadionclub lastig tot scoren komt, is Danilo wel aardig op schot. De Braziliaan loopt één op één met drie goals in drie wedstrijden. Op de persconferentie van Slot bleek dat de spits nog wel een twijfelgeval is voor zaterdag, maar de verwachting is dat hij gewoon kan spelen. Voor een doelpunt van Danilo krijg je 1.93 keer je inleg op Unibet. Wanneer je dit combineert met een overwinning van Feyenoord, krijg je 2.15 keer je inleg.

Ook Dilrosun is een aantal keer erg gevaarlijk geweest tijdens de laatste wedstrijden. De buitenspeler komt graag naar binnen en schiet dan op doel, waarmee hij het menig doelman al knap lastig heeft gemaakt. Voor een doelpunt van Dilrosun van buiten de zestien staat een odd van 7.00 bij de bookmaker.

Lukkien en Emmen blijven dicht bij zichzelf

Met Lukkien aan het roer gaat Emmen eigenlijk al jarenlang uit van eigen kracht. De club uit Drenthe dwong daar promotie naar de Eredivisie mee af en behaalde een goede overwinning op FC Utrecht (3-2). Daar staat wel tegenover dat het in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen in het mes liep van PSV (4-1 verlies).

Dat Emmen in een resultaat gelooft in De Kuip, valt zeker niet uit te sluiten. De ploeg van Lukkien valt aan waar het kan en wist tot nu toe in elke wedstrijd een doelpunt te maken. Dat kan ook zomaar in Rotterdam gebeuren. De verdediging, bestaande uit nieuwelingen Jacob Rasmussen, David Hancko en exponent Quilindschy Hartmann (waarvan er waarschijnlijk twee in de basis zullen starten), staat zeker nog niet als een huis. Op Unibet staat een quotering van 1.88 voor treffers van beide ploegen in De Kuip.

De Kuip blijft een lastig ontneembare vesting

Hoe leuk Emmen ook wil voetballen, het is een hels karwei om één of meerdere punten te pakken in het stadion van Feyenoord. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat de Rotterdammers met de overwinning aan de haal gaan. Unibet heeft een boosted odd voor je klaargezet van 9.75 bij een 3-0 overwinning van de thuisploeg. Let op: boosted odds zijn alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Denk je dat Feyenoord wint, beide teams scoren en dat er minimaal drie doelpunten in de wedstrijd vallen? Dan krijg je daar 2.75 keer je inzet voor terug.

Wanneer Feyenoord in De Kuip speelt, is dat ook een garantie voor veel schoten op doel. Tijdens de laatste wedstrijd tegen sc Heerenveen nam het maar liefst elf keer het doel van Andries Noppert onder vuur, maar de doelman wist zijn ploeg knap op 0-0 te houden. Op Unibet krijg je 1.85 keer je inzet voor wanneer Feyenoord minimaal acht keer op doel schiet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.