'Hoedemakers ziet droomtransfer in duigen vallen: Vraagprijs te hoog voor Utrecht'

'Hoedemakers ziet droomtransfer in duigen vallen: Vraagprijs te hoog voor Utrecht'

27-08-2022 12:15
114

FC Utrecht heeft de gesprekken met SC Cambuur aangaande een overstap van Mees Hoedemakers stopgezet, meldt Voetbal International. De clubs zijn er niet in geslaagd om een akkoord te vinden, waardoor de droomtransfer voor de middenvelder niet door zal gaan.

De hele zomer is Cambuur al bezig met de transfer van Hoedemakers. Eerst wilde de club niet praten met het geïnteresseerde FC Utrecht, omdat ze de 24-jarige middenvelder sowieso niet wilden verkopen. Dit was voor Hoedemakers een dermate vervelende houding, dat hij zijn zaakwaarnemer de club om liet praten. Uiteindelijk ging Cambuur overstag en startte de clubleiding de gesprekken met FC Utrecht. Enkele dagen later zijn de clubs er dus niet uitgekomen en gaat de transfer niet door. 

De reden dat de gesprekken spaak liepen was de transfersom die de Friezen voor Hoedemakers wilden ontvangen. Dit bedrag was voor FC Utrecht zo hoog, dat er geen onderhandelen meer mogelijk was. Cambuur deed nog een poging om Othmane Boussaid te betrekken in de deal, maar wilde de clubleiding van Utrecht zich niet aan wagen. 

Dit betekent niet direct dat Hoedemakers ook definitief bij Cambuur blijft. Naar verluidt zou hij ook op de radar staan bij FC Twente als mogelijke vervanger van Ramiz Zerrouki. Het is alleen afwachten of de Algerijns international ook daadwerkelijk nog zal vertrekken uit Enschede.