'Geen onderhandelingen Memphis en Sociedad, United wacht Ronaldo-besluit af'

'Geen onderhandelingen Memphis en Sociedad, United wacht Ronaldo-besluit af'

27-08-2022 19:24
43

Van het gerucht dat Memphis Depay met Real Sociedad in gesprek zou zijn over een overstap, klopt niets. Dat stelt transferexpert Fabrizio Romano. Manchester United heeft Memphis nog altijd op een lijstje staan, maar wacht ook de situatie van Cristiano Ronaldo af. 

Volgens Romano zijn er geen onderhandelingen gaande tussen Sociedad en Memphis, die nog altijd onzeker is van zijn toekomst. De Nederlander is bij FC Barcelona niet meer nodig na de komst van Robert Lewandowski en de onderhandelingen met Juventus liepen ook stuk. Bij United is de spoeling dun op het gebied van spitsen en United denkt er nog steeds aan de Nederlander vast te leggen, maar Ajax-aanvaller Antony blijft de absolute prioriteit bij The Red Devils

Wedden

Meer odds

Vanwege de Financial Fair Play-regels kan United niet zomaar extra spelers halen. Een vertrek van Ronaldo zou het salarishuis enorm verkleinen, waardoor er eventueel ruimte ontstaat om Memphis naar Old Trafford te halen. Ronaldo startte zaterdag weer niet in de basis bij United op bezoek bij Southampton FC. De Portugees wordt onder meer in verband gebracht met een vertrek naar jeugdliefde Sporting Portugal en SSC Napoli.