Feyenoord-aanwinst beleeft 'droomavond': 'Echt geweldig dat de fans me toezongen'

Feyenoord-aanwinst beleeft 'droomavond': 'Echt geweldig dat de fans me toezongen'

28-08-2022 09:23 Laatste update: 09:49
152

Santiago Gimenez voelt zich helemaal op zijn plek bij Feyenoord. De Mexicaan won zaterdagavond met de Rotterdammers van FC Emmen en was belangrijk met een goal en een assist.

"Ja, het was een droomavond. Ik vertrouwde op God en God reageert altijd op de beste manier. Daar ben ik blij mee", aldus Gimenez tegenover ESPN. De spits is eerlijk als het over zijn assist gaat bij de 3-0 van Jacob Rasmussen. "Die assist, daar zat wel wat toeval bij, moet ik toegeven. Maar het was echt geweldig dat de fans mij toezongen. Het was een droomavond."

In de 85ste minuut zorgde Gimenez op aangeven van Alireza Jahanbakhsh de 2-0. Dat kwam hem op een mooie omhelzing van de Iraniër te staan. Het zegt veel over zijn band met de spelersgroep, geeft de Mexicaanse spits aan. "Ja, eigenlijk wel. Ali is een geweldig mens. Ik heb eigenlijk met de hele groep een mooie band. Hopelijk houden we dat tot het einde vast. We zijn tot grootse dingen in staat."

Feyenoord won uiteindelijk met 4-0 van FC Emmen. De Rotterdammers staan daardoor voor even nog op de eerste plaats in de Eredivisie.