Timber maakt eerste Feyenoord-treffer: 'Zeker mee bezig, oefen ik veel op'

Timber maakt eerste Feyenoord-treffer: 'Zeker mee bezig, oefen ik veel op'

28-08-2022 11:35
24

Quinten Timber maakte zaterdag zijn eerste treffer in het shirt van Feyenoord na een fraaie combinatie met Dávid Hancko. De middenvelder stelt zelf veel bezig te zijn met scoren en is van plan vaker belangrijk te zijn met doelpunten. 

Na afloop van het duel sprak Timber kort met RTV Rijnmond over zijn doelpunt. De treffer brak de verdediging van Emmen uiteindelijk op en Feyenoord stapte met een 4-0 overwinning van het veld. "Mooi, ik heb er na de goal bewust volop van genoten", stelt Timber. "Hopelijk kan ik dat vaker gaan doen. Dit is zeker iets waar ik mee bezig ben en veel op train: scorend vermogen en beslissend zijn voor mijn team."

Feyenoord haalde tot nu toe dertien versterkingen binnen en door de vele veranderingen moet het team aan elkaar wennen. Volgens Timber gaat dat steeds beter. "We gaan elkaar beter begrijpen. Je voelt op de trainingen dat we kwaliteit in de groep hebben. We moeten elkaar gaan vertrouwen", besluit de middenvelder. Momenteel is Feyenoord koploper van de Eredivisie, maar Ajax kan daar overheen met een overwinning in het uitduel met FC Utrecht. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie