Schreuder gaat in op afwezigheid Ajax-duo: 'Verwachten hem volgende week terug'

Schreuder gaat in op afwezigheid Ajax-duo: 'Verwachten hem volgende week terug'

28-08-2022 12:10
63

Antony en Owen Wijndal ontbreken zondagmiddag bij Ajax, dat het in de Galgenwaard opneemt tegen FC Utrecht. Alfred Schreuder reageert op de afwezigheid van het duo.

Ajax treedt tegen Utrecht met dezelfde elf namen aan als een week eerder tegen Sparta Rotterdam (0-1). "Wijndal is geblesseerd", stelt Schreuder in gesprek met ESPN. "Het is een lichte blessure, we verwachten hem eind volgende week terug." Over Antony heeft de keuzeheer weinig nieuws. "Er is niets veranderd. We bespreken het intern en praten met de speler, maar de situatie is niet veranderd ten opzichte van vorige week. Hij is op de club. Voor nu is Antony even niet belangrijk", doelt hij op het duel met Utrecht.

De Domstedelingen wachten nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Schreuder benadrukt dat hij Utrecht niet onderschat. "Utrecht heeft gewoon een heel goed team. Als je goed hebt gekeken, zie je dat Utrecht in elke wedstrijd tot dusver de bovenliggende partij is geweest. Tegen SC Cambuur moesten ze bij rust met 3-0 voorstaan. Daar hoor je niemand over."