FC Utrecht hoopt op Kopenhagen-speler Mukairu, maar transfer wordt lastig verhaal

FC Utrecht hoopt op Kopenhagen-speler Mukairu, maar transfer wordt lastig verhaal

28-08-2022 12:30 Laatste update: 13:13
27 Reacties

Tim van Duijn

In de zoektocht naar een aanvaller is FC Utrecht uitgekomen bij Paul Mukairu van FC Kopenhagen. Een transfer wordt om meerdere redenen echter een lastig verhaal. Helemaal uitgesloten is het echter niet.

Mukairu, een neef van Almere City-speler Hamdi Akujobi, is een 22-jarige flankspeler van Kopenhagen, dat afgelopen winter naar verluidt twee miljoen euro voor hem neerlegde. Het is niet duidelijk of Utrecht een huur of koop in gedachten heeft voor Mukairu.

De speler ziet een transfer in ieder geval wel zitten, maar is afhankelijk van beide partijen. Hoewel het om meerdere redenen op dit moment niet realistisch is, is het toch niet helemaal uitgesloten. Óf het gaat gebeuren, is dus van meerdere dingen afhankelijk. De transfermarkt is nog ruim drie dagen open.

Utrecht versterkte zich deze transferzomer al met Ramon Hendriks, Vasilis Barkas, Daishawn Redan, Rocco Robert Shein, Mike van der Hoorn, Nick Viergever, Calvin Raatsie, Joshua Rawlins, Taylor Booth, Jens Toornstra, Bas Dost, Can Bozdogan en Luuk Brouwers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s