Go Ahead Eagles maakt coupe op de Graafschap compleet en presenteert Sow

Go Ahead Eagles maakt coupe op de Graafschap compleet en presenteert Sow

29-08-2022 19:57 Laatste update: 21:04
62

Go Ahead Eagles neemt Sylla Sow definitief over van Sheffield Wednesday, meldt de club via de officiële kanalen. De geboren Nijmegenaar leek maandenlang op weg naar De Graafschap, maar op het allerlaatste moment kaapte de club uit Deventer de deal.

De 26-jarige aanvaller was al bijna rond met de Graafschap totdat Go Ahead Eagles bij hem aanklopte. Volgens Voetbal International zou de club uit Doetinchem zelfs het vliegticket hebben betaald waarmee hij vanuit Engeland terug naar Nederland vloog. Hij zou maandag gekeurd worden bij de Graafschap, maar de aanvaller vertrok vanuit het vliegveld richting Deventer in plaats van richting Doetinchem. 

Wedden

Meer odds

"Ik ben superblij om weer terug te zijn in Nederland en om weer in de Eredivisie te mogen spelen", vertelt Sow op de site van zijn nieuwe club. "Ik kan niet wachten om de supporters op de tribune van de Adelaarshorst blij te maken! Het superwarme onthaal van vandaag is voor mij veelzeggend over de aard van deze club." Sow speelde in Nederland eerder voor RKC Waalwijk, FC Utrecht en NEC.

Het is niet de eerste keer dat Sow in opspraak raakt bij een transfer. Eerder in zijn loopbaan kwam hij bij RKC Waalwijk niet meer opdagen, omdat hij ook een overstap wilde forceren.