Blaast Van Wolfswinkel stoom af tegen Excelsior? Check de odds van Twente en PSV!

Blaast Van Wolfswinkel stoom af tegen Excelsior? Check de odds van Twente en PSV!

31-08-2022 12:00 Laatste update: 12:24

ADVERTORIAL – In het belang van het Nederlands voetbal werden de wedstrijden van PSV en FC Twente uit speelronde 3 van de Eredivisie door de KNVB verplaatst. Helaas voor beide clubs pakte  dat niet zo uit zoals ze hadden gehoopt, maar woensdagavond worden de duels tegen respectievelijk FC Volendam en Excelsior ingehaald. Unibet heeft weer mooie odds voor je in petto!

PSV – FC Volendam

Na de uitschakeling in de play-offs voor de Champions League tegen Rangers FC was de kater groot bij PSV, maar afgelopen weekend werd er een kleine pleister op de wonden gedaan. De Eindhovenaren hadden geen kind aan Excelsior en wonnen met 1-6 op Kralingen. Wederom een ruime uitslag in de Eredivisie voor de Brabanders, aangezien eerder al FC Emmen (4-1) en Go Ahead Eagles (2-5) met ruime cijfers werden verslagen. Dat PSV op schot is in de competitie, blijkt dus wel. Zetten de Eindhovenaren dit voort tegen Volendam? Op Unibet krijg je 2.12 je inzet wanneer er vijf doelpunten of meer in de wedstrijd vallen.

Bij PSV valt er momenteel één speler in zeer positieve zin op: Xavi Simons. Het negentienjarige talent viel sterk in tegen Rangers en wist in de laatste twee Eredivisiewedstrijden tegen Go Ahead en Excelsior twee keer te scoren. Op Unibet krijg je 2.28 keer je inleg voor één doelpunt en voor twee treffers staat een odd van 8.50. Verder zou Cody Gakpo ook wel eens zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV kunnen spelen. De aanvoerder staat in de nadrukkelijke belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League. Voor één doelpunt van de aanvaller krijg je 1.61 je inleg, voor twee stuks staat een odd van 4.30.

Met Volendam treft PSV een team dat een goed gevoel heeft overgehouden aan het afgelopen weekend. De promovendus won voor het eerst sinds dertien jaar een wedstrijd in de Eredivisie, op eigen bodem tegen FC Twente. Met Wim Jonk als trainer is het ook een ploeg die toch uitgaat van zijn eigen krachten en aanvalt waar het kan. Dat het Andere Oranje een doelpunt maakt in Eindhoven, is dus niet ondenkbaar. Zeker niet met de gedachte dat PSV nog geen één keer de nul heeft weten te houden in een officiële wedstrijd dit seizoen. Op Unibet krijg je er 1.92 keer je inleg voor wanneer beide teams scoren.

FC Twente – Excelsior

Twente heeft een vervelende week achter de rug. De Tukkers wisten donderdagavond niet te scoren tegen ACF Fiorentina waardoor het zich niet voor de groepsfase van de Conference League wist te plaatsen. Daar kwam afgelopen zondag nog een extra zeperd bij: in en tegen Volendam werd met 1-0 verloren.

Dat Twente in een mindere vorm steekt, is dus duidelijk, maar dan is het altijd fijn dat je een ploeg treft die nog minder in vorm lijkt. Excelsior ging hard onderuit in eigen huis tegen PSV (1-6) en wist niet waar het het zoeken moest. Dat de club uit Enschede zich wil revancheren, staat ook vast. Voor een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil krijg je 1.68 keer je inleg op Unibet.

Na afloop van de wedstrijd tegen Volendam verscheen aanvoerder Ricky van Wolfswinkel voor de camera’s van ESPN. De aanvalsleider was witheet door het vertoonde spel van zijn ploeg en vond het 'onbegrijpelijk' dat hij 'een fitte wisselspeler er met zijn 33 jaar uitliep'. Dat de spits stoom af wil blazen, lijkt ons dan ook duidelijk. Voor een doelpunt van Van Wolfswinkel krijg je 1.64, voor twee stuks staat een odd van 4.50 op Unibet. Verder zou Christos Tzolis wel eens hoge ogen kunnen gooien. De Norwich-huurling heeft het al twee keer op zijn heupen gehad in de Grolsch Veste. Voor een doelpunt van de Griek krijg je 2.43 bij de bookmaker.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.