Feyenoord-assistent Pusic weet niets van Fortuna: 'Wel clubs uit Zuid-Europa'

Feyenoord-assistent Pusic weet niets van Fortuna: 'Wel clubs uit Zuid-Europa'

31-08-2022 10:55
18

Marino Pusic voelt zich op zijn plek bij Feyenoord. De Rotterdammers hopen het contract van de assistent van Arne Slot te verlengen, meldt Voetbal International.

De Nederlands-Kroatische oefenmeester ligt momenteel tot medio 2024 vast, maar als het aan Feyenoord ligt komt daar minstens één seizoen bij. Pusic is in De Kuip de rechterhand van Slot, waarmee hij weer een nieuw elftal moet vormeren na een drukke transferzomer. "Dat is weer een mooie uitdaging", zegt hij tegen VI.

Volgens het weekblad werd Pusic de afgelopen tijd wel benaderd door clubs om weer op eigen benen te staan. Hij wordt onder meer in verband gebracht met Fortuna Sittard, waar hij vijf jaar geleden al bijna aan de slag ging. "We waren zo goed als rond, maar toen kwam FC Twente. Nu heb ik geen rechtstreeks contact gehad met Fortuna, dus ik weet niet wat er waar is van de geruchten dat ik in beeld ben."

"Wel heb ik aanbiedingen gehad van clubs uit Zuid-Europa. Die heb ik geweigerd", vervolgt Pusic. "Het is niet dat ik geen ambities heb als trainer, maar ik ben gelukkig bij Feyenoord. Er moet echt iets bijzonders komen, wil ik verder gaan kijken. Dat is nu niet aan de orde."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie