Chelsea vindt Álvarez-alternatief in sloturen en laat overbodige middenvelder gaan

Chelsea vindt Álvarez-alternatief in sloturen en laat overbodige middenvelder gaan

02-09-2022 07:37
21

Chelsea heeft zich verzekerd van de komst van Denis Zakaria. De 25-jarige Zwitserse middenvelder komt op huurbasis over van Juventus. The Blues bedingen een optie tot koop.

Zakaria kwam vorig jaar van Borussia Mönchengladbach over naar Juventus, maar kwam in Turijn amper aan spelen toe. In alle competities kwam hij tot vijftien duels. Nadat Chelsea bot ving bij Ajax voor een transfer van Edson Álvarez en bij PSV voor Ibrahim Sangaré, kwam Zakaria serieus in beeld. Op Stamford Bridge moet de Zwitser concurreren met onder meer N'Golo Kanté, Jorginho en Mateo Kovacic.

Wedden

Meer odds

Billy Gilmour
Chelsea heeft in de sloturen van de transferperiode definitief afscheid genomen van Billy Gilmour. De 21-jarige middenvelder verkast voor een bedrag van omgerekend 10,4 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion. De Schot speelde sinds 2017 voor Chelsea, alvorens de jeugdopleiding van Rangers FC te hebben doorlopen. Het afgelopen seizoen werd hij gestald bij Norwich City, nu vertrekt hij permanent. In totaal speelde Gilmour 22 wedstrijden voor Chelsea.