Ten Hag ontvangt koploper Arsenal: hoge odd voor treffer van Sancho!

Ten Hag ontvangt koploper Arsenal: hoge odd voor treffer van Sancho!

04-09-2022 12:00

ADVERTORIAL – Zondagavond staat er met Manchester United tegen Arsenal een ware Premier League-kraker op het programma. De twee Engelse grootmachten verkeren beiden in een uitstekende vorm. Doorbreken Erik ten Hag en de zijnen de winstreeks van The Gunners? Check nu de odds op Unibet!

Manchester United: uit het diepe dal naar boven geklommen

Waar United een valse start kende met verliespartijen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford FC (4-0) is het positieve sentiment weer helemaal terug. De ploeg van Ten Hag boekte alweer drie overwinningen op rij en heeft daarmee de weg naar boven weer gevonden. Voor een nieuwe winstpartij van The Mancunians krijg je 2.63 op Unibet.

Waar goede prestaties van United toch aan echt aan het collectief zijn te wijten, valt er ook één individu op. Jadon Sancho is al meerdere keren belangrijk gebleken voor zijn club. De buitenspeler die vorig seizoen nog voor tientallen miljoenen overkwam van Borussia Dortmund, lijkt eindelijk het schroom van zich af te hebben gegooid. In de laatste drie wedstrijden kwam hij twee keer tot scoren voor United. Op Unibet krijg je 4.80 keer je inzet voor een doelpunt van de Engelsman. Wed je in combinatie met een winstpartij van zijn club? Dan staat daar een odd van 7.50 voor.  

Arsenal maakte dit seizoen nog geen fout

Waar het bij de club uit Manchester de goede kant op gaat, is dat bij Arsenal ook zeker het geval. De Londenaren voeren met vijftien punten uit vijf duels de ranglijst van de Premier League aan. Dat The Gunners er tegen United weer met de winst vandoor kunnen gaan, valt niet uit te sluiten. Op Unibet krijg je daar 2.75 keer je inleg voor terug.

Arsenal-manager Mikel Arteta zal de clubleiding maar wat vaak hebben bedankt, aangezien Gabriel Jesus hoge ogen gooit in zijn ploeg. De Braziliaan kwam deze zomer over van Manchester City en is de ontbrekende schakel gebleken in de aanval van Arsenal: Jesus wist al drie keer te scoren. Voor een doelpunt van de spits krijg je 2.80 keer je inleg bij de bookmaker.

Naast Jesus is ook Martin Ødegaard helemaal opgeleefd in Londen. De middenvelder werd gebombardeerd tot aanvoerder van zijn club en dat heeft goed uitgepakt. De creatieveling scoorde drie keer voor Arsenal, net als zijn Braziliaanse collega. Op Unibet krijg je liefst 5.25 keer je inleg voor een nieuwe goal van de Noor, die weet hoe het is om te scoren op Old Trafford. Wint Arsenal de wedstrijd daardoor? Dan krijg je zelfs 8.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.