Hoofdrolspeler Sow reageert op bizarre transfersoap: Een rollercoaster

Hoofdrolspeler Sow reageert op bizarre transfersoap: "Een rollercoaster"

04-09-2022 09:48
53

Sylla Sow heeft gereageerd op de opmerkelijke transfersoap tussen hemzelf, De Graafschap en Go Ahead Eagles. De aanvaller van Go Ahead, dat net als De Graafschap inmiddels een advocaat heeft ingeschakeld, weet niet wat hij verkeerd heeft gedaan.

De Superboeren hielden tot woensdagavond rekening met de komst van de 26-jarige aanvaller. Dat liep echter anders. Op het allerlaatste moment koos Sow alsnog voor de club uit Deventer, waarna De Graafschap in absolute woede onstak. De Keuken Kampioen Divisie-club heeft de hulp van juristen ingeschakeld en kijkt of er een zaak gemaakt kan worden. Go Ahead houdt zich sterk en is zich van geen kwaad bewust.

Datzelfde geldt voor Sow, die zaterdagavond na de nederlaag tegen Feyenoord (3-4) reageerde op de situatie. "Het was een rollercoaster. Ik heb veel dieptepunten meegemaakt, veel stress. Het komt er gewoon op neer dat ik nog niet had getekend bij De Graafschap, ik had het contract nog niet gelezen. Go Ahead Eagles kwam met een voorstel, toen ben ik daar heen gegaan", aldus Sow in gesprek met ESPN

Sow hoopt dat ze op De Vijverberg niet al te slecht over hem denken. "Ze weten dat het geen persoonlijke keuze was. Ik denk dat als ze uit de emotie zijn, ze het hopelijk beter kunnen begrijpen waarom ik deze keuze heb gemaakt."