Ten Hag diep onder de indruk van Antony en Rashford: Ze waren fantastisch

Ten Hag diep onder de indruk van Antony en Rashford: "Ze waren fantastisch"

04-09-2022 19:56 Laatste update: 20:01
116

Antony en Marcus Rashford waren zondag verantwoordelijk voor de drie treffers van Manchester United in de spectaculaire zege op koploper Arsenal. Erik ten Hag keek vol bewondering naar zijn aanvallers. 

Na afloop van de zwaarbevochten 3-1 overwinning werd Ten Hag gevraagd voor de camera's van Sky Sports naar zijn doelpuntenmakers. "Ze speelden fantastisch. Ze waren continu gevaarlijk. Ik weet dat onze aanval heel sterk is. Ze speelden creatief en brachten zoveel snelheid. Het is geweldig dat ze voor het eerst samen spelen en dan zo’n prestatie op de mat leggen."

Antony, die voor een recordbedrag overkwam van Ajax, zorgde voor het eerste doelpunt. Na 58 minuten werd hij afgelost door Cristiano Ronaldo, die geen potten wist te breken. Niet lang daarna liet Rashford zich twee keer gelden. Vooral de 2-1, met een geweldige assist van Fernandes, was van grote schoonheid. 

Donderdag mag Ten Hag alweer aan de bak. Dan staat het thuisduel met Real Sociedad in de Europa League op het programma. De aftrap van die wedstrijd is om 21.00 uur.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie