De Champions League gaat weer van start: 10 keer je inzet bij assists van Messi!

De Champions League gaat weer van start: 10 keer je inzet bij assists van Messi!

06-09-2022 11:00 Laatste update: 12:10

ADVERTORIAL – Dinsdagavond is het dan eindelijk weer zo ver: het nieuwe Champions League-seizoen gaat van start. Onder andere Paris Saint-Germain, Manchester City en titelhouder Real Madrid komen in actie. Op Unibet pakt weer uit met een profit boost en er staan weer interessante odds voor je klaar!

Paris Saint-Germain – Juventus: Lionel Messi geeft één assist (2.40)

Waar PSG vorig seizoen volgens menig voetbalfanaat vooraf als gedoodverfde Champions League-winnaar werd bestempeld, stelde het sterren-ensemble toch zwaar teleur. Van het MNM-supertrio liet eigenlijk alleen Kylian Mbappé zich zien in het miljardenbal, terwijl er van de voeten van Neymar en Lionel Messi maar weinig kwam.

De voortekenen voor dit seizoen lijken toch echt anders te zijn. In de Ligue 1 steekt het trio werkelijk waar in een bloedvorm en staat het na zes speelronden op het gezamenlijke absurde aantal van zeventien goals en twaalf assists. Met name Messi weet zijn ploeggenoten de laatste weken goed te bedienen. In de laatste twee wedstrijden tegen Toulouse FC en Nantes (beide 0-3) gaf de Argentijn twee assists. Met Juventus treffen de Fransen nu een elftal dat ook niet in zijn beste vorm steekt. Op Unibet krijg je 2.40 voor één assist van zijn voet. De echte waaghalzen kunnen ook de odd van 10.00 spelen voor twee assists.

Sevilla FC – Manchester City: Manchester City wint met minimaal twee doelpunten verschil (1.90)

De laatste jaren laat Sevilla toch leuk voetbal zien met over het algemeen prima resultaten, maar deze voetbaljaargang is daar nog niet zo veel van terug te zien. De Andalusiërs hebben een valse start gemaakt in de competitie en staan momenteel net boven de degradatiestreep. Na debacle op debacle tegen de nodige La Liga-laagvliegers, ging het afgelopen weekend ook met 0-3 onderuit tegen FC Barcelona.

Voor City is het seizoen wat beter begonnen dan voor de Spanjaarden. Met nieuwkomer Erling Haaland in de spits hebben The Citizens er een nieuw wapen bij. De Engelsen liepen dan wel twee keer tegen puntverlies aan in de Premier League, maar als het zich even boos maakt is geen enkele tegenstander veilig. Dat de halve finalist van het vorige Champions League-seizoen met minimaal twee doelpunten verschil wint in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, valt dan ook niet uit te sluiten. Op Unibet krijg je daar 1.90 voor. Denk je dat City zelfs met drie goals verschil gaat winnen? Dan staat daar een odd van 3.35 voor.

Celtic FC – Real Madrid: Karim Benzema scoort en Real Madrid wint (2.25)

Celtic heeft de eer gekregen om Real Madrid, de huidige titelhouder van de Champions League, als eerste op het eigen Celtic Park te ontvangen. De Schotten hebben een geweldig weekend achter de rug. Het Rangers FC van Giovanni van Bronckhorst werd met een afgetekende 4-0 verslagen in de Old Firm. Dat stemming er in Glasgow goed in zit, is dus een understatement.

Toch zal het van hele goede huizen moeten komen om Real een lastige avond te bezorgen. De Koninklijke staat te boek als een ploeg die vrijwel altijd presteert in het miljardenbal en is dan ook moeilijk te verslaan. Zeker met Karim Benzema - de Champions League-topscorer van het afgelopen seizoen – in de ploeg. De Fransman heeft een patent op scoren in het toernooi, en deed dat tijdens de afgelopen editie liefst vijftien keer. Voor een overwinning van Real Madrid inclusief doelpunt van Benzema krijg je 2.25 op Unibet.

Unibet Bet Builder boost: 25% extra bij weddenschappen op Champions League-wedstrijden!

Unibet zou Unibet niet zijn als het geen mooie profit boost voor je heeft klaargezet. Vóór én tijdens de wedstrijden in de Europese competities kun je nu gebruik maken van een +25% Bet Builder boost om nog wat extra winst binnen te slepen. Wanneer je een weddenschap rondom een Champions League-wedstrijd in de Bet Builder hebt geplaatst, kan je de profit boost van 25% selecteren. Spelen maar!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.