Lammers maakt na twee jaar weer een goal in Italië: 'Voel me goed hier'

Lammers maakt na twee jaar weer een goal in Italië: 'Voel me goed hier'

06-09-2022 12:12 Laatste update: 12:50
31

Na zijn laatste doelpunt in oktober 2020, vond Sam Lammers maandagavond weer het net in de Serie A. De spits speelt dit seizoen op huurbasis voor Empoli en hij is blij dat hij daar weer aan minuten toekomt.

"Het was een moeilijke wedstrijd", vertelde Lammers tegen La Nazione over het 2-2 gelijkspel tegen Salernitana, waarin hij aantekende voor de gelijkmaker. "Maar we moeten meer kunnen scoren en daar hadden we in de tweede helft wel meer geloof in. Ik voel me goed in dit team en ik wil samen met mijn ploeggenoten de doelen van Empoli bereiken dit seizoen." De club van Lammers staat op dit moment op de vijftiende plek in de Serie A.

12 september neemt Empoli het in eigen huis op tegen AS Roma. Lammers hoopt dat zijn ploeg die wedstrijd het wel kan volhouden om de hele wedstrijd op zoek te gaan naar een goal. "Dit is een geweldige wedstrijd en alles is mogelijk in het voetbal. Als we negentig minuten op een hoog tempo kunnen spelen, dan weet ik zeker dat we ook AS Roma kunnen verslaan."

Lammers vertrok in 2020 van PSV naar Atalanta, maar kwam nooit heel goed uit de verf in Bergamo. Na een uitleenbeurt bij Eintracht Frankfurt vorig seizoen is de Nederlandse spits nu dus terug in Italië.