Van KKD naar spelen tegen PSG: 'Weet niet wat Ramos met mijn shirt heeft gedaan'

Van KKD naar spelen tegen PSG: 'Weet niet wat Ramos met mijn shirt heeft gedaan'

07-09-2022 07:02 Laatste update: 07:09
13

Thijs Dallinga erkent dat het snel gaat. Waar de spits vorig seizoen nog met Excelsior in de Keuken Kampioen Divisie actief was, speelde hij vorige week met Toulouse tegen Paris Saint-Germain (0-3).

Dallinga stond in een uitgelaten Stadium de Toulouse tegenover het supertrio Kylian Mbappé, Neymar en Lionel Messi. "Als je dan voor de wedstrijd in de spelerstunnel naar rechts kijkt en je ziet ze allemaal staan, dan is dat wel een bijzonder moment", zegt hij tegen De Telegraaf. "Tijdens de wedstrijd heb je ook af en toe zo’n momentje, al ben je nog zo gefocust. Het blijft iets speciaals om naast Messi te staan, waar ik altijd een groot fan van ben geweest en die ik op Champions League-avonden op tv zag."

"Vooraf ben je hém ineens aan het analyseren, dat is wel apart", vervolgt Dallinga. "We speelden tegen misschien wel de beste aanval die ooit heeft bestaan en de klasse van Messi gaat er nooit af." De 22-jarige aanvaller heeft na het duel van het moment gebruik gemaakt, door zijn shirt met die van Sergio Ramos te ruilen. "Normaal zou ik het niet zo snel doen, maar ik dacht: als ik het nu niet doe, krijg ik er spijt van. Ik weet niet wat hij met mijn shirt heeft gedaan. Misschien heeft hij dat wel in de kleedkamer laten liggen."