Ancelotti én ploeggenoten zien Hazard opleven: 'Fenomenaal'

Ancelotti én ploeggenoten zien Hazard opleven: 'Fenomenaal'

7 september - 10:43
13

Real Madrid-aanvaller Eden Hazard heeft dinsdagavond veel indruk gemaakt op zijn trainer en teamgenoten. De blessuregevoelige Belg mocht na een halfuur invallen tijdens het Champions League-duel met Celtic (0-3) invallen en maakte een sterke indruk.

Hazard loste dinsdag na dertig minuten Karim Benzema af, die geblesseerd naar de kant moest. Wat volgde waren zestig indrukwekkende minuten, aldus trainer Carlo Ancelotti. "Hij is een belangrijke speler voor ons en hopelijk kan hij de stijgende lijn vasthouden", aldus de Italiaanse oefenmeester na afloop van het duel in gesprek met Movistar. 

Hazard gaf na een uur spelen de assist bij de 0-2 van Luka Madric, waarna hij met nog vijftien minuten te spelen de eindstand bepaalde op 0-3. Ook teamgenoot én landgenoot Thibaut Courtois was in gesprek met Spaanse media erg te spreken over de prestatie van de dribbelaar. "De goal en assist laten zien wat voor speler hij nog altijd is, en hij laat de trainer zien dat hij meer kansen verdient."

Toni Kroos vult aan: "Eden is een geweldige speler. Het was nooit een kwestie van kwaliteit bij hem, maar van blessures en de wens om zo snel mogelijk terug te keren op zijn beste niveau. Hij viel fenomenaal in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie