Tannane traint nog steeds apart, maar heeft vertrouwen in speeltijd tegen Fortuna

Tannane traint nog steeds apart, maar heeft vertrouwen in speeltijd tegen Fortuna

07-09-2022 12:40 Laatste update: 12:43
22

Oussama Tannane verwacht dat hij zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard weer kan spelen. De middenvelder moest het laatste duel van NEC tegen SC Heerenveen laten schieten vanwege een blessure.

Tannane traint nog wel apart van de groep, maar hij is zelf erg hoopvol dat hij zijn club NEC kan helpen in de wedstrijd tegen hekkensluiter Fortuna. "Het gaat goed", vertelde de Marokkaanse middenvelder woensdag tegenover ForzaNEC. "Ik verwacht dat ik wel kan spelen zaterdag ja." Zonder Tannane bleef NEC zondag steken op een doelpuntloos gelijkspel uit tegen Heerenveen.

Afgelopen zomer keerde Tannane, enigszins verrassend, terug in Nederland om te gaan voetballen bij NEC. Zijn eerste dagen in Nijmegen zijn hem goed bevallen. "Ik voel bij NEC alleen maar winnaars om me heen. Alle spelers nemen hier dingen van elkaar aan. Als je een medespeler een tip geeft dan luistert hij. De sfeer is uitstekend en we hebben een erg leuk team."

NEC is terug te vinden op de negende plaats in de Eredivisie. Met zes punten uit vijf wedstrijden is de ploeg van Rogier Meijer nog ver weg van de degradatiestreep.