PSV, Feyenoord en AZ stropen de mouwen op in Europa: check de odds van Unibet!

PSV, Feyenoord en AZ stropen de mouwen op in Europa: check de odds van Unibet!

08-09-2022 12:00

De week van Europees voetbal dendert door na de Champions League-affiches van dinsdag en woensdag. PSV en Feyenoord treden donderdag op in de Europa League en AZ mag de kunsten vertonen in de Conference League. Bookmaker Unibet heeft fraaie odds klaarstaan voor deze drie belangrijke Europese wedstrijden, waarin er weer veel coëfficiënten kunnen worden verdiend voor Nederland. Wij lichten graag enkele mooie odds voor je uit!

PSV - FK Bodø/Glimt: Xavi Simons scoort (boosted odd, 3.10)

PSV ontvangt stuntploeg FK Bodø/Glimt in het Phillips Stadion en zal tot op het bot gemotiveerd zijn de nederlaag tegen FC Twente van zaterdag weg te poetsen. De mannen van Ruud van Nistelrooij scoren veel, maar incasseren ook de nodige tegendoelpunten. Bodø weet ook wat scoren is en wist vorig seizoen zelfs acht keer het net te vinden in een tweeluik tegen het AS Roma van José Mourinho. 

Wedden

Meer odds

Niet Cody Gakpo, maar Xavi Simons is de laatste tijd de smaakmaker bij PSV. De aanvallende middenvelder snijdt veelal door de verdediging van de tegenstander heen en creëert kans na kans. Weet Simons tegen Bodø te scoren? Daar heeft Unibet een fraaie boosted odd voor klaarliggen van 3.10! Let op: boosted odds zijn alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

SS Lazio - Feyenoord: Sebastian Szymanski geeft een assist (5.00)

Feyenoord mag zich na de finaleplaats in de Conference League van het afgelopen seizoen melden op het tweede niveau van Europa. De Rotterdammers staan meteen voor een flinke krachtmeting en treffen Lazio op vreemde bodem. De Italiaanse ploeg is bij de bookmakers favoriet, maar trainer Arne Slot heeft de zaken goed voor elkaar in de havenstad. 

De Rotterdammers trokken in de transferperiode maar liefst vijftien spelers aan, waarvan één van de uitblinkers Sebastian Szymanski is. De Poolse international versnelt het spel van Feyenoord en speelt gemakkelijk een man vrij. Geeft de middenvelder een assist tegen Lazio? Dan pak je maar liefst vijf keer je inzet met de odd van 5.00

Dnipro-1 - AZ: Vier of meer doelpunten in de wedstrijd (2.90)

AZ imponeert tot nu toe in Europa en bereikte de Conference League door FK Tuzla City, Dundee United en Gil Vicente te verslaan in de kwalificatierondes. De ploeg van Pascal Jansen wist vooral Dundee en Gil Vicente met speels gemak opzij te zetten en deed dat met veel doelpunten. AZ won in eigen huis met 7-0 van Dundee en scoorde zes keer in het tweeluik met Gil Vicente. 

Dnipro-1 is de duidelijke underdog in dit affiche en de Oekraïense ploeg speelt daarbij niet in het eigen stadion. Vanwege de oorlogssituatie in Oekraïne wordt het duel afgewerkt in Slowakije. Wij verwachten veel doelpunten in deze open wedstrijd met een aanvallend sterk AZ en een tot op het bot gemotiveerd Dnipro-1. Vallen er vier of meer treffers in het duel? Dan pak je 2.90 keer je inzet met deze fraaie bet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust