Harde conclusies na PSV-remise: 'Ik laat niet zien, gewoon niet genoeg geleverd'

Harde conclusies na PSV-remise: 'Ik laat niet zien, gewoon niet genoeg geleverd'

09-09-2022 07:51 Laatste update: 08:10
70

Yorbe Vertessen steekt de hand in eigen boezem na het teleurstellende gelijkspel van PSV tegen Bodö Glimt. De Belgische aanvaller kreeg de kans in de basis, maar speelde matig en miste goede kansen.

Uiteindelijk werd het 1-1 in het Philips Stadion en daar is Vertessen niet bepaald blij mee. "Ja, ik ben chagrijnig", zegt hij voor de camera van ESPN. "Daar kun je niet omheen. Dat komt vooral door mijn eigen spel. Ik heb vandaag (donderdag, red.) gewoon niet genoeg geleverd, dat ziet iedereen. Maar ik focus me nu op de volgende wedstrijd en laat deze links liggen."

Wedden

Meer odds

Vertessen ziet dat het 'op verschillende vlakken' niet voldoende was wat hij liet zien. "Het maken van een goal bijvoorbeeld. Het spel was ook gewoon net niet goed genoeg. Ik ben ook net terug. Ik ben best fit, maar ik laat het gewoon niet zien. Dat is jammer. Dat ik geopereerd na een blindedarmontsteking is geen excuus, daar hou ik niet van."

Waarom het in zijn totaliteit niet lekker loopt bij PSV, weet Vertessen ook niet precies. "Nee, ik heb eigenlijk geen idee. Misschien valt er in de communicatie nog wel wat progressie te boeken. Er is in ieder geval werk aan de winkel, dat is wel te zien."