Wéér een assist van Dembélé? Mooie odd voor aangeversrol!

Wéér een assist van Dembélé? Mooie odd voor aangeversrol!

10-09-2022 09:00

FC Barcelona was wellicht dé club waar het de afgelopen transferzomer om draaide, maar op het veld laat de ploeg sindsdien zien dat alle commotie niet voor niets is geweest. Qua odds zijn er ondertussen ook interessante trends waar te nemen rondom de ploeg van Xavi Hernández, dus wij kijken bij bookmaker Unibet alvast naar het duel met Cadiz!

Ousmane Dembélé geeft minstens één assist (2.70) / minstens twee assists (9.00)

Op de pijlsnelle Fransman staat dit seizoen geen maat. Waar aanwinst Robert Lewandowski de headlines domineert met zijn goals, is Dembélé van onschatbare waarde als aangever: liefst 4 assists noteerde de aanvaller in 5 duels (CL en La Liga).

De odd voor een assist van Dembélé tegen Cadiz staat bij bookmaker Unibet op een keurige 2.70. Een stuk interessanter wordt het echter als Dembélé net als midweeks tegen Viktoria Plzen twee goals voorbereid, want dan keert de bookie 9.00 keer je inzet uit

Goals, goals en nog eens goals bij Barça

Wie een wedstrijd van Barcelona bezoekt wordt niet teleurgesteld dit seizoen. De jaargang werd nog geopend met een tegenvallende 0-0 (vs Rayo Vallecano), maar sindsdien maakte de ploeg van Xavi minstens drie goals in elk duel. Met het vriendschappelijke duel met Manchester City meegerekend vielen er na die eerste remise gemiddeld 4,8(!) doelpunt per wedstrijd van de Catalanen. 

Tegenstander Cadiz laat daarnaast ook nog eens makkelijk de goals toe, want de laatste twee duels gingen met 3-0 (Celta de Vigo) en 0-4 (Athletic Club) verloren. De meest interessante odds zijn dan ook bij het doelpuntentotaal te vinden:

- Over 3,5 goals (2.48)
- Over 4,5 goals (4.50)
- Over 1,5 goals voor rust (2.30)
- Over 2,5 goals voor rust (5.50)

Welkomstbonus Unibet óf UniBoost PSV!

Bovenstaande odds zijn allemaal afkomstig van bookmaker Unibet. Nog geen account bij deze aanbieder? Dan kan je, als je 24 jaar of ouder bent, gebruik maken van de welkomstbonus: €40 aan Free Bets na je eerste €10 inzet! Klik hier om je te registreren!

Je hebt dit weekend ook de optie om voor de PSV-boost als welkomstbonus te kiezen, want een zege van de Eindhovenaren op RKC Waalwijk is geboost naar liefst 50,00 keer je inzet! Ook deze aanbieding is alléén geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.