Dilrosun op het matje geroepen door familie: 'Ik speelde heel slechte wedstrijd'

Dilrosun op het matje geroepen door familie: 'Ik speelde heel slechte wedstrijd'

12-09-2022 13:55
17

Javairô Dilrosun was als nummer tien één van de uitblinkers bij Feyenoord in het Eredivisie-duel met Sparta. De eenmalig Oranje-international erkent dat hij wat recht had te zetten na de nederlaag tegen SS Lazio (4-2).

Door de blessure van Sebastian Szymanski speelde Dilrosun dit keer als aanvallende middenvelder. Met een doelpunt droeg de 24-jarige dribbelaar bij aan de 3-0 zege. "Donderdag heb ik een heel slechte wedstrijd gespeeld, dan is het fijn dat je weer aan de bak kan en kunt laten zien dat je een goede ploeg bent", reageert Dilrosun bij ESPN.

Hoewel Sparta-keeper Nick Olij in de fout ging, is Dilrosun blij met zijn treffer. "Na donderdag had ik natuurlijk wat te bewijzen. Niet alleen naar mezelf, maar ook naar m'n familie. Of ze streng voor me waren? Ja, zeker", lacht de Feyenoorder. "Ik kwam thuis en alle blikken werden meteen op mij gericht: er is weer werk aan de winkel."

"Ik speelde een hele slechte wedstrijd en daar sprak mijn familie mij op aan. Ik ga vaak naar m'n oma en dan is m'n hele familie daar. Die keken me kritisch aan. Dan voel je je niet fijn als je thuiskomt", besluit Dilrosun.

Feyenoord-coach Arne Slot prees Dilrosun al voor zijn rol.