Vermoedelijke opstelling: Schreuder voert één wijziging door, Ajax-beul speelt

Vermoedelijke opstelling: Schreuder voert één wijziging door, Ajax-beul speelt

13-09-2022 06:45
190

Ajax neemt het dinsdagavond op Anfield op tegen Liverpool. De verwachting is, dat Alfred Schreuder het Champions League-duel begint met dezelfde elf namen als een week eerder tegen Rangers FC (4-0).

Dat betekent dat Mohammed Kudus voor de derde keer op rij Brian Brobbey op de bank houdt. De Ghanees wordt wederom geflankeerd door Dusan Tadic en Steven Bergwijn. Ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen (5-0) speelt Steven Berghuis in plaats van Davy Klaassen, aldus het Algemeen Dagblad.

Achter de naam van Calvin Bassey stond een vraagteken, maar de centrumverdediger lijkt fit genoeg om dinsdagavond te starten. In de achterhoede geen verrassingen bij Ajax: Jurriën Timber staat naast Bassey, Devyne Rensch en Daley Blind spelen op de flanken.

Liverpool heeft in eigen huis wat recht te zetten, na de blamerende 4-1 nederlaag tegen Napoli. Darwin Núñez wordt in de punt van de aanval verwacht. De Uruguayaan schakelde Ajax vorig Champions League-seizoen hoogstpersoonlijk uit, toen hij nog bij Benfica speelde. The Reds en Ajax trappen om 21.00 uur Nederlandse tijd af.

Vermoedelijke opstellingen:
Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Milner, Fabinho, Thiago; Salah, Núñez, Díaz
Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn