Slot over PSV-voordeel: 'Soms geen logica bij ons, zoals behalen Europese finale'

Slot over PSV-voordeel: 'Soms geen logica bij ons, zoals behalen Europese finale'

14-09-2022 17:20
69

Arne Slot zal tegen Sturm Graz 'op geen enkele manier' rekening houden met de topper tegen PSV, die komend weekend wacht. Doordat Arsenal-PSV is verplaatst hebben de Eindhovenaren ook veel meer rust richting de Eredivisie-clash, maar Slot maakt zich daar niet druk om.

Zondag reist Feyenoord af naar het Philips Stadion, maar donderdag ontvangen de Rotterdammers eerst Strum Graz in de Europa League. "Die wedstrijd zit in mijn achterhoofd, maar ik ben verder alleen maar bezig met Sturm Graz", vertelt Slot op de persconferentie. "Ik zal er in de opstelling op geen enkele manier rekening mee houden. Dat kunnen wij ons ook absoluut niet veroorloven, gezien de stand in onze groep."

Wedden

Meer odds

PSV heeft een week rust voor de topper tegen Feyenoord, terwijl de ploeg van Slot het moet doen met twee volledige rustdagen. "Het verleden heeft uitgewezen dat een ploeg die uit speelt en minder rust heeft, daar over het algemeen niet beter van wordt", is de coach duidelijk. "Maar wij hebben afgelopen seizoen al vaak genoeg uitgewezen dat logica bij ons ver te zoeken is. We kunnen het ook voor elkaar krijgen om tegen de logica in een Europese finale te halen, om maar een voorbeeld te noemen."