Casemiro op zijn plek in Manchester: 'Comfortabel vanaf de eerste dag'

Casemiro op zijn plek in Manchester: 'Comfortabel vanaf de eerste dag'

14-09-2022 21:56
7

Casemiro is nog steeds erg blij met zijn overstap van Real Madrid naar Manchester United, vertelt hij op de clubwebsite van zijn huidige werkgever. Volgens de Braziliaan doen ze er bij de club alles aan om hem op zijn gemak te stellen en comfortabel te laten voelen.

"Ik voel me hier op mijn plek, al vanaf de eerste dag dat ik hier ben", vertelt een gelukkig ogende Casemiro. "Het is gewoon een heel vriendelijke club en ze hebben er hier alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk op te vangen. Ik ben ook blij met mijn teamgenoten. Zij helpen me overal mee, net als de staf bij de club. Iedereen zorgt er hier voor dat ik alles goed kan begrijpen."

Na Casemiro kwam er in de vorm van Antony nog een Braziliaan naar Manchester. De verdedigende middenvelder is in ieder geval blij met de komst van de buitenspeler. "In mijn optiek is het erg belangrijk dat we een kwaliteitsspeler zoals hij in de ploeg hebben. Ik ken hem natuurlijk al van het Braziliaanse nationale elftal. Maar niet alleen hij is zo’n kwaliteitsspeler, zo hebben we er veel rondlopen bij ons in het team."

Het verschil tussen de stad Manchester en het zonnige Madrid is nog lastig voor Casemiro, maar ook daar wordt hij goed bij geholpen. "Mensen maken me ook wegwijs in de stad. Waar de restaurants zijn en dat soort dingen. Maar ik ben wel iemand die liever thuis zit met zijn familie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie