Van Bronckhorst uit zorgen na opnieuw ruime nederlaag: 'Dit is onacceptabel'

Van Bronckhorst uit zorgen na opnieuw ruime nederlaag: 'Dit is onacceptabel'

15-09-2022 10:12
76

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn zorgen geuit. Rangers FC verloor woensdagavond met ruime cijfers bij SSC Napoli (0-3), terwijl de twee duels ervoor ook verloren gingen met veel tegendoelpunten.

Rangers zit in september in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van Van Bronckhorst leed al een pijnlijke 4-0 nederlaag in de Old Firm tegen Celtic, waarna ook de Champions League-rentree tegen Ajax met dezelfde cijfers verloren ging. "Als je zoveel doelpunten tegen krijgt, moet je je altijd zorgen maken. Deze nederlaag staat wel in een ander daglicht dan de vorige twee, maar het blijft een nederlaag. We kunnen drie nederlagen op rij niet accepteren", aldus Van Bronckhorst op het persmoment na het duel met Napoli.

Hoewel de Nederlandse manager zich langzamerhand zorgen maakt, heeft hij ook aanknopingspunten gezien. "De spelers hebben heel hard gewerkt om het in dit toernooi goed te kunnen doen. Ik vind ook dat we tegen Napoli hebben laten zien dat we hebben geleerd van de vorige twee nederlagen. We hadden veel meer controle en speelden solide. Dit is de weg waar we op verder moeten gaan."

Door de verliespartij op Ibrox staat Rangers puntloos onderaan in Groep A.